Actividades deportivas

Estimades i estimats alumnes de l’IES 3, us presentem l’oferta d’activitats esportives per a enguany:

Un equip de futbol sala de l’ escola municipal.
L’equip de futbol sala participaria en la lliga escolar i depén directament de l’ escola municipal. El pagament es farà en una quota que es pagarà al poliesportiu com sempre i els entrenaments seràn els dies i el lloc on ens diga l’entrenador.

Un equip de bàsquet.
Aquests equips van dirigits pels nascuts en el 2002-2003. Els entrenaments de l'equip de Bàsquet es realitzarien al mateix institut el Dijous de 16 h a 17.30 h i es jugarà només partits amistosos. 

El preu de l’activitat de bàsquet serà més o menys de 10 euros al mes (segons el nombre de xiquets) més el segur obligatori: 7 euros a l’any.

Per a totes i tots els alumnes de l’institut s’ofereix un curs d’iniciació al patinatge artístic on es treballa amb coreografies, l’expressió corporal, l’equilibri… Les classes es donaràn al mateix institut els Divendres a les 16 h. El preu de l’activitat de patinatge és de 15 € al mes, més el segur obligatori: 7 euros a l’any.

Tots els qui estigueu interessats heu d’acudir a l’oficina de l’AMPA a inscriure's dins l’horari: dimarts de 8 a 8,30 i de 13,00 a 15.00 hores o acudir directament el dia del entreno.

També poden posar-se en contacte per correu electrònic ampa.ies3.denia@gmail.com o per missatge privat al facebook de l’AMPA: 
https://www.facebook.com/ampaiestresdenia.institutdesecundaria


Estimados alumnos del IES 3, os presentamos la oferta de actividades deportivas para este año:

Un equipo de fútbol sala de la escuela municipal.
El equipo de fútbol sala participaría en la liga escolar y depende directamente de la escuela municipal, el pago se hará en una cuota que se pagará en el polideportivo como siempre, los entrenamientos serán los días y el lugar donde nos diga el entrenador.

Un equipo de baloncesto.
Estos equipos están dirigidos a los nacidos en el 2002-2003. Los entrenamientos del equipo de Baloncesto se realizarían en el mismo instituto el Jueves, de 16 ha 17.30 h. y se jugará sólo partidos amistosos. El precio de la actividad de baloncesto será más o menos de 10 euros al mes (según el número de niños) más el seguro obligatorio: 7 euros al año.

Para todas y todos los alumnos del instituto se ofrece un curso de iniciación al patinaje artístico donde se trabaja con coreografías, la expresión corporal, el equilibrio... Las clases se darán en el mismo instituto los Viernes a las 16 h. El precio de la actividad de patinaje es de 15 € al mes, más el seguro obligatorio: 7 euros al año.

Todos los que estén interesados debe acudir a la oficina del AMPA a inscribirse dentro del horario: martes de 8 a 8,30 y de 13,00 a 15.00 horas o acudir directamente el día del entreno.

También pueden ponerse en contacto por correo electrónico ampa.ies3.denia@gmail.com o por mensaje privado en el facebook del AMPA:
https://www.facebook.com/ampaiestresdenia.institutdesecundaria

Comentaris

+ Populares