TALLER TEATRO



    El AMPA cada año ofrece como actividad extraescolar el taller de TEATRO, que consta de una sesión semanal de hora y media. Las clases se desarrollan en el espacio cultural de ARTISTICS, en horario de tarde, estando por determinar el día en función de los grupos que salgan.
    Cada año participan en el Certamen de Teatro Escolar, y colaboran en diferentes actividades del Instituto, como LipDub, Semana Cultural, y otros eventos.
    El precio trimestral es de 30 euros para socios y 35 para no socios.
    La reunión informativa, para poder hacer grupos y horarios será el VIERNES 18 DE SEPTIEMBRE A LAS 17 HORAS EN EL EDIFICIO DE ARTISTICS.





L'AMPA cada any oferix com a activitat extraescolar el taller de TEATRE, que consta d'una sessió setmanal d'hora i mitja. Les classes es desenrotllen en l'espai cultural d'ARTISTICS, en horari de vesprada, estant per determinar el dia en funció dels grups que isquen.
Cada curs participen en el Certamen de Teatre Escolar, i col·laboren en diferents activitats de l'Institut, com LipDub, Setmana Cultural, i altres esdeveniments.
El preu trimestral és de 30 euros per a socis i 35 per a no socis.
La reunió informativa, per a poder fer grups i horaris serà el DIVENDRES 18 DE SETEMBRE A LES 17 HORES EN L'EDIFICI D'ARTISTICS.


Comentaris

+ Populares