Vacances per a totes i tots, Nadal 2011

A totes les mares i pares :


La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Dénia durà a terme per a aquest Nadal el programa “Vacances per a totes i tots, Nadal 2011” a fi de facilitar a les famílies treballadores de Dénia un lloc on les seues filles i fills, d'entre 3 (que ja estiguen escolaritzats) i 12 anys, pugen gaudir d’activitats coeducatives.

Aquest programa es desenvoluparà del 23 de desembre de 2011 al 5 d’ gener de 2012. Consistirà en la realització, durant l'horari de 7’45 a 15’15 h., de qualsevol tipus d'activitats coeducatives i d'oci per a xiquetes i xiquets per part d'experts i expertes professionals de l'educació infantil i l’animació sociocultural. Les xiquetes i xiquets es distribuiran per edats en les dependències de Llunatics, C/Ronda de les Muralles. El cost total serà de 50€.

Es posarà un servei de menjador, per a oferir menjars a les xiquetes i xiquets, per a les persones que ho necessiten, per un preu màxim de 5€/dia.

Les persones interessades a participar en aquest programa, han d’entregar la fitxa de sol•licitud degudament complimentada. Per a les xiquetes i xiquets que mai han participat en el programa, serà necessari adjuntar una còpia del DNI del pare, mare o tutor/a i del llibre de família, junt amb la fitxa de sol•licitud. El document de pagament es donarà una vegada haja sigut admès/sa.

Aquest programa tindrà com a màxim 40 llocs, perquè preguem ens facen constar el seu interès, el més aviat possible.

El termini per a presentar sol•licituds i documentació és del 13 i el 20 de desembre 2011, en la Regidoria d'Igualtat en horari de 9 a 13 h en la Plaça Arxiduc Carles nº3, 5ª planta. Més informació en el telèfon: 96/578.46.80, e-mail: igualtat@ayto-denia.es







Josefa Sivera Blanquer.
Regidora d’igualtat

Comentaris

+ Populares