ACTA DE L'ASSEMBLEA DE LA PLATAFORMA


ACTA DE L’ASSEMBLEA DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MARINA ALTA
29 DE NOVEMBRE DE 2011
IES DE GATA



1. APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR.

La companya Neus, demana que hi hagi un canvi en la redacció del paràgraf sobre les planxes d’impressió ja que dona a entendre que ella és qui les té i no és així, ella facilita l’enllaç per arribar a elles.
Arrel d’aquest comentari es comenta que els centres o interessat en fer-se samarretes es posaran en contacte amb ella per veure si arribem a una comanda de 500 per tal que siguin mes barates.
Deixa el seu mail per contactar amb ella: ngarrigos@uoc.edu

2. INFORMACIONS DES DELS CENTRES O LES DIFRERENTS COMISSIONS DE TREBALL.

- NOU BLOG

El company Pablo, pregunta per el blog que s’ha creat.
La companya Medin, informa que ha tingut problemes a l’hora d’accedir per a penjar diferents documents, per això ha quedat en Vicent que li remetrà els documents i ell els penjarà.

- PROPOSTA MOBILITZACIÓ EL DIA 21/12/11

Tere, proposa afegir-nos a les concentracións de protesta per la cessió de sòl públic a la concertada (CIS) el dimecres 21 de desembre a les 19h davant de l’Ajuntament de Dénia. Les concentracions les duran a terme, al mateix temps, les Plataformes de València, Alacant, Castelló, Sueca, Gandia i Elx, davant dels seus respectius Ajuntaments.
Bernat, fa una breu explicació d’on apareix aquesta proposta i de perquè el dia 21 i no abans, simplement es perquè pretén fer-se abans de l’aprovació dels pressupostos en els quals consta que es faran 36 centres CIS (Centre d’iniciativa social). Aquest acte és una de les accions que es duran a terme durant el mes de novembre i desembre de rebuig al CIS. També està previst que s’envien mocions en contra als partits polítics perquè els aproven en els ajuntaments i als Consells Escolars Municipals.
Es remarca que el tema CIS no sols afecta a l’Ensenyament sino, que s’ha de vore en global com un atac al sector públic.
Bernat també comenta que el dia 21 de Gener es vol fer una altra concentració però aquesta serà més ampla: CIS+RETALLADES..

No manifestant-se ninguna opinió en contra queda aprovada la proposta de concentració del 21 de Desembre a les 19h davant de l’Ajuntament de Dénia.
Per al dia 21 desembre hi ha que organitzar-se, demanar els permisos corresponents, buscar les pancartes, etc. També hi ha que convidar a tot el món a participar: polítics, ampes, alumnes, etc..

La cartelleria arribarà des de la plataforma per l’ensenyament de València on apareixeran tots els llocs on es faran concentracions arreu de tot el País Valencià.

- CREACIÓ D’UNA COMISSIO “COORDINADORA”

Tot el grup de gent que ens hem reunit està d’acord en que hi ha d’haver un grup coordinador dins de la plataforma per tal de que marqui un poc el camí a seguir, un grup que no sigui tancat i que tingui “data de caducitat”, durant el debat de com deuria de ser hi ha varies opinions o punts de vista:

- Dita comissió deuria estar composada per un membre de cada comissió a més d’un representant de pares i mares, directors-res, sindicats, etc. Més o menys un grup de 10 persones o així, sempre obert a qui vulgui participar. Que es coordinarien i s’encarregarien de fer les convocatòries.

- Aquest grup també ha d’estar obert a altres sectors d’àmbit públics ja que al final la lluita es la mateixa. Estar en contacte en altres plataformes que hi ha i fer-les participar en les nostres lluites a l’igual que nosaltres en les seves.

- L’alumnat deuria estar present en eixa comissió ja que tenen una gran capacitat de mobilització i d’organització.

- En aquesta coordinadora ha d’haver gent que sàpiga moure’s amb les noves tecnologies per poder donar vida al Facebook, blog. Etc..

- Hi ha que intentar remarcar la participació dels pares ja que ells tenen molta força davant de l’administració.

Al final de la reunió es diu que les persones interessades en formar part d’aquesta comissió que es queden per tal d’agafar les dades. I estos son:

- AMPARO GARCIA, AMPA IES GATA: ampgege@gmail.com
- PEP RIBES MARTORELL, CEIP ALFAS PEDREGUER: ribespep@gmail.com
- IRIS RUIZ POZO, IES ANTONI LLIDÓ XÀBIA: irrupo@hotmail.com
- CINTA RODRIGUEZ GOMEZ, IES ANTONI LLIDÓ XÀBIA: cintarf@yahoo.es
- MºJESUS FERRI SORIANO, IES ANTONI LLIDÓ XÀBIA: casamorfeo@hotmail.com
- PABLO FERRI PASTOR, CAP D’ESTUDIS IES GATA: pabloferri@hotmail.com
- BERNAT VALERO FERRER, STEPV: bernat.valero@stepv.intersindical.org
- ANNA CARRIÓ SOLER, CCOO: acarrio@pv.ccoo.es
- TERE SAVALL MUÑOZ, CRA LA RECTORIA BENIMELI:
- tere.savall.munyoz@gmail.com
- FANI MESTRE, AMPA LES VESSANES DÉNIA: fani-mes-bo@hotmail.com
- REYES SAEZ LÓPEZ, AMPA IES nº 3 DÉNIA:reyessaezlopez@hotmail.com

Aquesta comissió “coordinadora” ha quedat per reunir-se el dimecres 7 de Desembre de 2011 a les 18 hores a l’IES GATA.

Comentaris

+ Populares