plataforma marina alta educació pública


Hola a tots

A continuació un breu resum dels acords principals als quals vam arribar.

La plataforma per l’ensenyament públic de la Marina Alta reunida en assemblea en l’IES nº1 de Xàbia ha pres els següents acords:

1. FER UNA CONCENTRACIÓ EL DIA 11 DE JUNY A LES 12 HORES A LA GLORIETA DEL PAÍS VALENCIÀ DE DÉNIA.

2. DECLARAR TOTS ELS DILLUNS COM DIA DEL DOL. TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DE TOTS EL CENTRES DE LA MARINA ALTA ANIRÀN DE NEGRE.

3. PRESENTAR A TOTS ELS AJUNTAMENTS DE LA COMARCA UNA MOCIÓ AL VOLTANT DE L’ATAC QUE ESTÀ SOFRINT L’ENSENYAMENT PÚBLIC.

4.ADJUNTAR AL SOBRE DE MATRICULA DE TOTS ELS ALUMNES UN FULL ON ELS PARES DECLAREN QUE OPTEN PER UNA DE LES DUES LÍNIES, PIP O PEV.

5. TORNAR A REUNIR-SE EL PROPER DIMECRES DIA 15 DE JUNY, A L’IES HISTORIADOR CHABÀS DE DÉNIA, A LES 18:00 HORES, PER AVALUAR LES ACCIONS PROPOSADES I PLANTEJAR-NE DE NOVES.


Al mateix tems recordem que podeu seguir totes les novetats de La Plataforma diàriament mitjançant la pàgina de facebook següent. http://www.facebook.com/pages/Plataforma-Ensenyament-P%C3%BAblic-Marina-Alta/214236971931831


Tanmateix, animem a totes les persones que tenen Facebook, Twitter, Tuenti, E-mail, etc a fer reenviaments massius de totes les notícies, events o accions de La Plataforma per tal que cap persona deixe d'estar informada de les reivindicacions justes i necessàries que l'Ensenyament Públic, l'Ensenyament del Poble, l'Ensenyament de tots i totes necessita,


Salut, ànims i força!


Ens vegem el proper dissabte dia 11 a la Concentració de Dénia 12hores. Màxima difussió!

Comentaris

+ Populares