MANIFESTACIÓ 14-05-2011












L’Associació de Pares i Mares del IES Nº3 i dels col•legis Les Vessanes i Montgó de Dénia.

Duguem Quatre Anys Patim, ENGANYS, RETARDS AMB LA CONSTRUCCIÓ DEL EDIFICI DEFINITIU, TRASLLATS NO REALITZATS AMB LES DESPESES NO COBRADES, INUNDACIONS, FINS I TOT A TINDREN TRES PLANTES DE BARRACONS , EM ARRIBAT A TINDRE TANTES FILTRACIONS D’AIGUA QUE ELS ENDOLLS FEIEN SALTAR ELS AUTOMÀTICS .


El pares estem farts que es vulneren els drets dels nostres fills a tindre una educació com cal, estem farts que amb els nostres diners es paguen obres FARAÒNIQUES, com son visites Papals, Formulés I, Ciutats de les Ciències, Copes Americà, Volvo O, Ciutat de la Llum, fins i tot aeroports sense avions, però també obres que ens toquen més a prop com son Teatre La Nau. Que ningú diu que no siga necessari, però No prioritari.
Estem farts de vorer com els nostres fills tenen que patir els retalls que marca la Conselleria en qüestió de Professorat, baixes i jubilacions que no es cobreixen.

Ja per l’any 2003 quan la inauguració del nou edifici del Chabàs el Sr. Ripoll va fer unes declaracions en les que deia que quan L’AJUNTAMENT cedirà els terrens pel IES Nº3 començarien les obres del nostre institut, aquesta ciutat ja no permetre més retard en tantes infraestructures educatives, aquest govern local Té la desfaixades de dir-nos als Pares que tan sols saben manifestar-nos quan son Ells els que governen en aquesta ciutat, però Srs. Ciudatans, quines son les infraestructures educatives de les que ens varen prometre quan Ells arribaren al Govern Local ens han realitzat en aquesta ciutat?
Cap, NI IES Nº3 , NI LA UNED, NI L’AMPLIACIÓ DEL RAQUEL PAYA, NI AMPLIACIÓ DEL Mª IBARS, NI EL COL•LEGI DE LA XARA, NI CONSERVATORI , NO ens han fet res de res però això SI, se’ls omplir la boca a tots donat dates que no han segut capaços de complir.
Mes dades pel record allà pel mes de març del 2010 en Benissa al Sr. CONSELLER FONT DE MORA va dir en declaracions que en un MES ES LICITARIA el IES Nº3 de Dénia., i abans desde l’Alcaldia feien declaracions que les instal•lacions definitives del IES Nº 3 ESTARIEN CONSTRUIDES durant el curs 2010-2011 .

Si no en teníem prou en tot axó, ara la Conselleria PRETEN COL•LOCAR A 41 ALUMNES EN UN BARRACÓ EN QUANT EL MÀXIM QUE PEMET LA LLEI per aula(normal) SON 30 I QUE EL ESPAI MÍNIM PER ALUMNE SON DE 1,50 METRES QUADRATS PER ALUMNE.



Ames a mes ens deneguen els BAXILLERATS que per LLEI ens per toca, ja que aquest curs tenim dos unitats de 4 d’ESO, així que pretenen traslladar als nostres alumnes a un altre centre ja saturat d’alumnat, per a col•locar-los barracons per albergar als nostres alumnes i tot allò per tal de no concedir-nos el ser un centre independent de ple dret i deixar de ser una secció del IES H.Chabàs.
L’irònic tot es que la Conselleria es demana als centre que es presenten un pla de millora i ella l’únic que fa es afonar tota mena de millores que els centres pugen aspirar a realitzar dins de les seves possibilitats amb tots aquestos retalls.
No sabem si es mania o fixació contra la comunitat educativa del IES Nº3, però del que si estem segurs es que tots els que la componem diguem que ja hi ha prou i denunciem a:

La Generalitat Valencia i en concret, a la conselleria d’Educació que està vulnerant el Dret Constitucional dels nostres fills a una Educació Digna i de Qualitat.
L’any 2010 en el mes de febrer es va elaborar un Reial Decret amb la Consulta De Totes les Comunitats Autònomes en la Conferencia Sectorial d’Educació en quina es va establir els requisits mínims dels centres que imparteixen les ensenyances d’educació secundaria i la Conselleria pretén incomplir amb els nostres fills.



El Futur D’Aquest País, Comunitat, Regió Valenciana son els nostres fills i per això, cal que rebran la millor educació tant en qualitat com en quantitat per tot això li EIXIM AL CONSELL VALENCIA QUE COMPLISCA AMB EL SEU DEURE CONSTITUCIONAL DE PROPORCIONAR ALS NOSTRES FILLS UNA EDUCACIÓ DIGNA I DE QUALITAT.



Comentaris

+ Populares