Agraïments i Assemblea


Agraïments a tots els que vareu estar el passat dissabte dia 14 de maig en la manifestació.
Tots el que vareu estar, vareu poder comprovar el sentiment de No voler abandonar L’Institut del Xavals que tenim cursant aquest any 4ª de l’ESO, per que per aquells que encara no ho tinguen clar, aquestos xavals si No ens concedeixen els Batxillers tindran que abandonar el centre el a on a han estat estudiant aquestos darreres anys, i tot per que la Conselleria No vol donar-nos L’independència, També ens repercutirà en les unitats de la ESO ja que volen concedir-nos menys de les que ens fa falta, així aquest any tornem a tindre la batalla de voler posar-nos a 41 alumne en un Barracó.

Desde L’Ampa donar-vos les gràcies a tots per la vostra assistència, ja que ens estem jugant el futur dels nostres fills, encara que hi han Pares que No se ho creuen.

Recordar-vos també que dema dimarts a les 19.30 en el saló d’actes del col•legi Montgó hi haurà una assemblea general dels col•legis Montgó, Les Vessanes i el IES Nº3.
Per decidir entre tots les actuacions, mobilitzacions que deguem prendre per revelar-nos contra les decisions de la Conselleria.

AMPA IES Nº3

Comentaris

+ Populares