MANIFEST CONCENTRACIÓ 22-02-2011

Aquest es el manifest llegit el dia de la concentració.

Ens hem concentrat avui per reivindicar la immediata licitació de les obres de construcció del IES Nº 3 de aquesta ciutat.
Estem farts ja de tantes promeses incomplies tant per part de L’ADMINISTRACIÓ LOCAL, PROVINCIAL com AUTONÒMICA.

Desde l’any 2003 ens estan prenent el pel les diverses administracions Governades per el PP, ja que desde l’inauguració del nou institut CHABAS el Sr. RIPOLL va fer unes declaracions en les que deia que quan L’AJUNTAMENT cedirà els terrens pel IES Nº3 començarien les obres del nostre institut, aquesta ciutat ja no permetre més retard en tantes infraestructures educatives, aquest govern local Té la desfaixades de dir-nos als Pares que tan sols saben manifestar-nos quan son Ells els que governen en aquesta ciutat, però Srs. Ciudatans, quines son les infraestructures educatives de les que ens varen prometre quan Ells arribaren al Govern Local ens han realitzat en aquesta ciutat?
Cap, NI IES Nº3 , NI LA UNED, NI L’AMPLIACIÓ DEL RAQUEL PAYA, NI AMPLIACIÓ DEL Mª IBARS, NI EL COL•LEGI DE LA XARA, NI CONSERVATORI , NO ens han fet res de res però això SI, se’ls omplir la boca a tots donat dates que no han segut capaços de complir.

En març del 2010 en Benissa al Sr. CONSELLER FONT DE MORA va fer declaracions que en un MES ES LICITARIA el IES Nº3 de Dénia.
Abans desde l’Alcaldia feien declaracions que les instal•lacions definitives del IES Nº 3 ESTARIEN CONSTRUIDES durant el curs 2010-2011


Els pares estem farts de que en els nostre diners s’estiguin realitzant infraestructures que NO son prioritàries per aquesta ciutat, ja que de poc ens aprofita tindre unes bones rotondes dotades de fonts i palmeres, si els nostres fills estan estudiant en uns barracons.
Quina imatge de progrés i modernitat volem donar als visitants i turistes en general, si no som capaços de dotar al futur, que son els joves d’aquesta ciutat d’unes infraestructures dignes d’una capital de comarca.

Quina imatge volem donar als esportistes que ens visitaran a fer competicions a Dénia?,o els nostres fills estaran segurs quan vaguen a entrenar en una mega llanda situada en el lloc on No es podien traslladar els barracons del IES Nº 3 per un suposat problema geotècnic, hi ara suporta unes instal•lacions d’aquestes mesures?

Quins interessos se tenen per No defendré als nostres Fills.
Altres localitats i capitals de província han sabut en molt bon criteri en que gastar-se els diners de les subvencions, per que en aquest poble ens han estat enganyant diguen-nos que No es podia fer?.
Per que son més important infraestructures faraòniques que l’educació dels nostres fills?
Els pares estem farts de tantes mentires i escurses, sabem que els nostres fills no poden votar, però nosaltres els seus pares, iaia iaos, tios, amics i familiars, Si que podem votar.
Ara venen eleccions i tot seran promeses, però més els val als politics que fase’n els deures perquè els pares estarem a la cuita.

I per tot això l’exigim a totes les administracions LOCAL, PROVINCIAL I AUTONÓMICA La licitació i començament imminent de les obres del IES Nº 3 d’aquesta ciutat.

LA NOSTRA LLUITA CONTINUA HI HAN MÉS MOBILITZACIONS PREPARADES SEGUIREM FÍNS EL FINAL


AMPA IES Nº3 DÉNIA

Comentaris

+ Populares