Resumen Assemblea dia 25 de novembre

El passat dia 25 de novembre varem tindre assemblea general de l’ampa, per als que no vareu poder assistir ací teniu un breu resum dels acords que es varen arribar:

1- Aprovació de l’acta anterior.
2- Informe del balanç i despeses del curs passat.
3- Memòria d’activitats realitzades durant el curs passat.
4- Segur escolar.
5- Informar sobre els tràmits de la construcció de l’institut, varem estar
explicant com vam quedar en la reunió que varem tindre el passar dia 16 de novembre amb el Síndic de Greuges en Alacant, el adjunt Sr. Morenilla ens va estar explicant que teníem que presentar per registre d’entrada totes les explicacions que nosaltres li donarem per que quedarà constància de elles, ja que ell ens recolzava en tot, nosaltres li explicarem que les últimes noticies que teníem de la Conselleria eren del 21 de juny que ens deia que acceptava la nostra queixa i explicava que el període de acceptació del projectes de les empreses finalitzava el 23 d’abril. El Sr. Morenilla ens va explicar que ja havíem deixat passar un temps prou prudents per tornar a instar a la Conselleria a que done una Explicació de per que No adjudica les obres, i que No pensa comportar que ni a nosaltres ni a l’ institució que ell representa se li prenga el pel.
A continuació nosaltres li feren una nova queixa, i es que volem deixar de ser una secció per passar a ser un institut independent de ple dret. Ens va contestar que molt be per presentar-la diferent i que ho presentaren tot amb la documentació per registre d’entrada per que constarà tot.
Desprès varem informar que feia dies que estaven intentant posar-nos en contacte amb la regidora d’urbanisme( ja que havíem sentit que havien problemes en l’ urbanització del sector C-1 ) i ens havia segut impossible, la nostra sorpresa va vindre quan ella mateixa el dia 17 de novembre ens va cridar i citar per explicar-nos,
que el tema de la urbanització del sector C-1 estava paralitza per culpa de que l’agent urbanitzador havia dut els papers dos dies fora de temps. Nosaltres li van dir que això no ens podia estar passat, que el dia anterior havíem estat en Alacant i li havíem dit al Síndic de Greuges que nomes ens faltava que Conselleria adjudicarà l’obra.
Desprès ens teníem que anar a l’Ajuntament per resoldré un tema de la subvenció de l’ampa, quan varem acabar ens varem trobar en l’ Alcaldessa i jo li vas fer la senyal de si ens podia atendre cinc minuts, ella ens va passar al seu despatx, i li varem preguntar pel tema de l’ urbanització del sector c-1, ella es va posar a l defensiva i ens va dir que, no hi havia cap problema, que ella va quedar amb Conselleria que la parcel•la a on s’ubicaria l’institut s’urbanitzaria simultàniament a la construcció, jo li vaig insistir que el tema era que com la Conselleria no tenia un duro no ens construiria l’institut sinó s’urbanitzava tot el sector. Ella va insistir que si que hi han diners, i jo li vas recordar que el que estava fent es el mateix que ella mateixa critica quant estava en l’oposició que disposava de les seves declaracions i que si aquest tema no es solucionava els pares ens tornaríem a mobilitzar. L’alcaldessa ens va reitera el seu compromís de posar-nos els autobusos i acompanyar-nos a Valencia.
6- Els pares varen decidir fer una concentració el dia 15 de desembre a les 19:30 en la Glorieta del País Valencià, (parlarem en la Presidenta de l’Ampa del Col•legi Les Vessanes i el President del Montgó, també es comunicarà a les altres ampes per si volen acompanyar-nos ) hi haurà un pare disfressat de Pare Noel per arreplegar queixes sobre la construcció de l’institut. Desprès el dia 22 de desembre a l’hora del plenari els xiquets de l’institut li dura a la corporació municipal les queixes arreplegades el dia de la concentració.


AMPA IES Nº 3

Comentaris

+ Populares