SÍNDIC DE GREUGES

Hola a Tots:

Com heu pogut comprovar en articles anteriors,” El Síndic de Greuges “de la Comunitat Valenciana, (en la pàgina web del síndic de greuges en el apartat “recomanacions acceptades per l’ administració en data de 29/04/2010 esta la resposta) ens a donat la raó en la nostra queixa que varem fer el passat novembre.
Que aquest organisme oficial ens done la raó en una acció molt important, ja que en el document insta a la Conselleria i a L’Ajuntamet de Dénia a que prioritzen el màxim la construcció del edifici definitiu.
També en la nostra queixa varem fer arribar dos dossiers, un en amplia documentació escrita i l’altre en important material gràfic de com estaven les instal•lacions actuals, com tots sabreu ja sa pogut comprovar l’efecte de les nostres queixes, pues s’anà realitzar una sèrie de millores en les instal•lacions actuals.
El passat dia 23 d’abril va acabar la data per poder-ne presentar les empreses a concurs, a la licitació per la construcció de l’edifici definitiu.
La data de finalització de revisió dels projectes aportats per les empreses (50 empreses es presenten a concurs)es el dia 23 de juny, ja que per llei tenen 60 dies per poder revisar-los i nomenar l’empresa adjudicatària que ens construirà l’Institut
Esperem que els tràmits de l’Ajuntament de Dénia no es demorem més, ja que fa un mes que se esta pendent de portar al Notari la documentació sobre la parcel•la per poder començar amb els treballs de urbanització de la mateixa, altre tràmit que ens fa falta i esperem que no es demoren (en altres ocasions de construccions educatives per culpa d’aquest tràmit no es pogué començar la construcció de l’edifici) es la LLICENCIA D’OBRA tràmit imprescindible per poder construir l’Institut. Continuarem informant-vos de totes les noticies que tinguem.


L’AMPA IES Nº 3

Comentaris

+ Populares