IRREGULARITAT? POT, PERÒ NECESSÀRIA



IRREGULARITAT? POT, PERÒ NECESSÀRIA


Davant les noticies aparegudes en premsa denunciant irregularitats en la adjudicació de les obres de condicionament de la parcel•la a on està ubicat el IES Nº 3, i com testics i en certa part responsables de la precipitació amb que es va fer, ens sentim amb l’obligació de donar a conèixer el nostre testimoni, per si algú li serveix declaració.


Durant tot el procés de petició de la posada en marxa del Tercer Institut Provisional, hi havia dos parcel•les proposades per l’Ajuntament per a la ubicació de les aules - La Giralda i el Datiler- a les que les AMPES no varem prestar massa atenció per que la necessitat urgent que era que es posarà en marxa l’institut que veníem sol•licitant desde el curs 04-05.

Quant en març del 07 Conselleria va donar el vist i plou a la creació del mateix i va assignar a dos col•legis, al vorer l’imminent trasllat dels nostres fills a unes parcel•les molt allunades, desde el Consell Escolar Municipal es va sol•licitar per part de les Ampes la recerca de terrenys més pròxims a la ciutat.



Va a ver alguna proposta que va ser descartada per Conselleria per falta d’espai, como va ser l’antic FP i per últim en juny l’Ajuntament ens va proposar la parcel•la actual, amb el vist i plou de les Ampes, ja que, encara que no fora perfecta, era la millor de les propostes anteriors. Els tècnics de Conselleria la varen acceptar eixe mateix mes, i les obres es tenen que fer amb URGÈNCIA per a poder estar llestes per a setembre.


Està clar que les coses es deurien de fer-se legalment, però també esta clar que quan es tracta de una necessitat SOCIAL I URGENT, deuria de trobar-se vies de estalviar tràmits, sols, com algo excepcional. I creiem que en aquest cas ho era, ja que una demanda justificada àmpliament desde feia anys.


Si sa fet cap il•legalitat, sincerament creien que està més que justificada.
Esta concretament, amb la irregularitats que es cometen en uns i altres partits contínuament, pareix un mal menor, sobre tot quan no pareix que ningú es haja enriquit per aquest motiu si no la solució d’un problema de massificació en els instituts. I el que sí està clar, es que d’altra manera l’institut es haguera retardat un any més.

I disculpen la nostra ignorància, varen traure a concurs públic l’adequació de la parcel•la del Bosc de Diana a on varen voler traslladar-nos l’estiu pasat? Creien que no, per que va ser tot molt ràpid. Però Espai, no vaguen a denunciar algo que es torna a fer, esta volta sense preses que ho justifiquen.



AMPA IES Nº 3 , AMPA INSTITUTO H. CHABAS, AMPA CP. VESSANES Y AMPA CP. MONTGÓ.

Comentaris

+ Populares