MANIFEST LLEGIT EN LA CONCENTRACIÓ 25 -02-2010

Els alumnes, professors i pares de l'IESnº3 i col•legis adscrits, volem denunciar una vegada més, L'ABANDÓ en què ens veiem per part tant, de l'Administració MUNICIPAL com AUTONÒMICA.

Per part de l'Administració municipal, perquè:

 El Departament d'Urbanisme, després d'any i mig, continua sense donar els passos necessaris perquè s'urbanitze el C-1 on anirà el futur institut. Considerem que si es tracta, com diuen, d'un problema econòmic, han de trobar JA la via per a resoldre-ho, i prioritzar, per a variar, l'educació i seguretat dels xiquets i xiquetes de Dénia, sobre l'esport, la decoració de les rotondes o qualsevol altra obra, no tan urgent i prioritària com esta.

 NO VEIEM en la defensa d'estos xiquets i xiquetes, una postura contundent i constant de la corporació davant de la Conselleria, i especialment de l'alcaldessa, com ho ha fet amb el tren. Esperem que les promeses de la Sra. Kringe de recolzar la nostra concentració a València, no es queden només en paraules. Entenem que, perquè Conselleria atenga les nostres reivindicacions necessitem la seua implicació, igual que ha ocorregut en altres localitats amb problemes semblants al nostre.

 Per part de l'Administració autonòmica perquè, des que comencem a exigir la posada en marxa de l'IES3, durant el curs 04-05, hem anat veient dilatar-se tots els terminis, amb una excusa després d'una altra, mentres els nostres fills i els seus professors patixen una situació “tercemundista” en un complex de “contenidors” que no reunixen les condicions mínimes exigibles, i NINGÚ ens facilita l'informe tècnic que garantisca que no hi ha risc en els mateixos per a la integritat física dels seus usuaris.

És per tot això que NO CALLAREM i exigim:

 A la REGIDORA D'URBANISME I ESPORTS PEPA FONT, l'inici JA, URGENT, SENSE DEMORA, de la urbanització del C-1.

A la SRA. ALCALDESSA, GESTIONE I ENS ACOMPANYE A UNA ENTREVISTA AMB EL CONSELLER FONT DE MORA i defenga l'interés d'estos xiquets de Dénia, com ho ha fet amb el tren.

 A la CONSELLERIA: que resolga JA, la situació d'abandó que patixen els “contenidors”, ampliant el pati, abaixant les aules del 3r pis i revisant totes les deficiències, i que traga a licitació ja l'obra, sense retardar més la construcció de l'edifici definitiu.

Comentaris

+ Populares