Entrevista amb la Sr. Alcadessa.

Resumen de l’entrevista realitzada el dia 1 de febrer del 2010 amb la Sra. Alcaldessa, Sra. Font i el Sr. Sancho.

Aquest matí ens hem reunit junt l’Ampa del Vessanes i el Director del IESnº 3 el Sr. Jensen amb la Sra. Alcadessa i els Concejal d’Educació i d’Urbanisme i Deports.
El motiu de l’entrevista era sol•licitar de la Corporació Municipal un clar i total recolzament de les nostres revindicacions per a exigir a la Conselleria la construcció immediata de l’Institut i per altra assegurar-nos que l’urbanització de la parcel•la, no es anava a retrassar més.

Hem eixit satisfets de la reunió, ja que desprès de vorer i conèixer per nosaltres la precarietat de les aules i els problemes que hi ha per les pluges i demes fenòmens atmosfèrics, criem que ha entès la situació i es pren interès en fer-li arribar personalment les fotografies al Conseller d’Educació Sr. Font de Mora, per que considera que no deu conèixer la situació reial de l’aulari.

Per tant, edemes de l’agilització de la construcció del nou edifici, tractarà per a que al menys les condicions de les aules milloren i s’eviten goteres i altres problemes amb els aparats elèctrics.

Ens a assegurat que té el compromís del Conseller en quant a que l’IES Nº 3 de Dénia es va a construir el més ràpid possible , que es una prioritat i ens assegurat al seu recolzament amb les següents mesures concretes:

- Signatura conjunta d’un manifest, que va sol•licitar que li’n feren arribar el més urgent possible.
- Financí de l’autobús per anar a concentrar-nos a València, al mateix temps que sa compromès acompanyar-nos.

El Concejal d’Educació ens ha demanat un marge de 15 dies per a posar-se en contacte de nou amb la Conselleria, ací com signar el contralt de desplega del projecte d’urbanització, i ens ha convocat a una nova reunió en eixos dies, o abans, per informar-nos de la situació concreta i actual del projecte d’execució i que podem decidir en les pròximes mobilitzacions.

AMPA IES Nº 3 DÉNIA.

Comentaris

+ Populares