INUNDACIONS DIA 29/09/09

Desde l’Ampa del 3º Institut volem denunciar la passivitat que ha mantingut les autoritats municipals al dia de avui.
No tan sols no san preocupat de suspendre les classes, si no que ante la situació viscuda en el centre, NO A ACUDIT CAP AUTORITAT MUNICIPAL per valorar la situació.
A les 8 del matí el centre estava tot ple de goteres degut a les pluges de la nit anterior, el nostre director a informat al Sr. Concejal d’educació per informar-li de la situació, però es que a les 9 del matí la situació ha segut caòtica, ja que degut a la tromba d’aigua i aparell elèctric, l’institut era tot una pluja de goteres dins del centre es més han salta xispes dels endoll i aparats d’aire condicionat, el llum s’anà en tot el centre i es decideix suspendre les classes.
El problema ha vengut per estar tots els accessos tallats per poder anar a buscar als nostres fills. La situació ha estat caòtica ja que molts pares no podien travessar els rius d’aigua per poder arribar fins el centre.

Tindrem unes rotondes ben il•luminades i decorades encara que quan hi ha pluja s’inunden, però dels nostres fills ante esta situació tan caòtica de tindre els accessos inundats, QUI ES PREOCUPA? Per desgracia ho hem pogut comprovar. Per que per allí no ha acudit ningú, NI PROTECCIÓ CIVIL, BOMBERS, POLICIA LOCAL, NI CAP CONCEJAL RESPONSABLE, ningú ha vingut al rescat de uns xiquets que encara que ells No tinguen dret a vot els pares SI.
Crec que hi haurà mes d’un que deuria de reflexionar.

Desde Ací volem donar les gràcies a tot el personal de l’institut tant al Director com a la resta de Professors, vedells com demes personal, per que ells SI que compleixen mes allà de la seua tasca com a professionals vetllant per els nostres fills i la seva seguretat.


L’AMPA DEL 3º INSTITUT.

Comentaris

+ Populares